Lediga tjänster

Just nu söker vi:

Platsansvarig till Bohusprofiler

 

Bohusprofiler utvecklar och producerar högkvalitativa aluminiumprodukter inom bl.a. segmentet dörrar, fönster och uterum. Våra kunder är i första hand företag med egna återförsäljare med inriktning byggsektor och privatmarknad. Vår anläggning ligger centralt beläget i Tanumshede. På grund av omorganisation inom koncernen söker vi nu platsansvarig till vår anläggning.

Om oss

Bohusprofiler AB har sin verksamhet på Västkusten vid E6 mellan Oslo och Göteborg i Tanumshede och har närmare 30 års erfarenhet av utveckling konstruktion, tillverkning och tjänster av aluminium- och glasbaserade produkter.

Vår produktion innefattar allt från glas- och aluminiumfasader till fönster, dörrar, skjutdörrar, vikdörrar, glastak, brandpartier och uterum. Vi arbetar i aluminiumsystemen Sapa och Schuco som säljs över hela världen och som uppfyller de högsta kraven på design, komfort, säkerhet och energieffektivitet. Vi är unika i som tillverkar dessa system under samma tak.

Vår konstruktion och produktion arbetar med de senaste lösningarna när det gäller projekthantering, kommunikation och dokumentation, konstruktion och beredning med CAD/CAM-stöd samt tillverkning i CNC-styrda produktionsenheter.

Vår drivkraft och absoluta målsättning är att ständigt arbeta för att vara bäst. Detta för att kunna tillgodose våra kunders behov och för att få en så effektiv verksamhet med så bra slutprodukt och så nöjda kunder som möjligt. Den yrkesmässiga erfarenheten och kontinuiteten hos våra medarbetare och deras engagemang, tillsammans med våra kunders önskemål och kravspecifikationer, är grunden för ett bra resultat och ett långsiktigt samarbete.

Vår tillverkning utgår alltid från detaljerade ritningar i en kontrollerad produktionsprocess som klarar verklighetens utmaningar och krav, allt för att skapa mervärde åt våra kunder och samarbetspartners. Med vår långa branscherfarenhet och produktkunskap deltar vi gärna som stöd i Ert första steg mot en ny investering. Ekonomisk, energi smart, flexibel och långsiktig investering.

Bohusprofiler är ett företag, med Norska och Svenska kunskaper med många års erfarenheter om regelverk som utgörs av andra tillverkande industriföretag i både Norge och Sverige. Detta stärker oss, ur både flexibilitet kapacitets- och kompetenssynpunkt.

På vår anläggning är det idag 5–7 personer som arbetar inom olika områden.

 

Om tjänsten

Vi söker platsansvarig som ska driva vår produktionsanläggning med olika profilsystem.  Som platsansvarig kommer du ansvara för allt ifrån inköp till planering av produktionen men även kalkylering och försäljning av våra produkter. I det dagliga arbetet ingår täta kontakter med våra kunder.

Tjänsten är heltid, måndag-fredag, dagtid. Anställningsformen är tills vidare med inledande provanställning. Lön och tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten omfattas av kollektivavtal.

 

Dina egenskaper

Med tanke på hur avgörande rollen som platsansvarig är för att upprätthålla vårt goda rykte samt bidra till ökad försäljning ställer vi höga krav på sökanden och ser att du har följande egenskaper och kunskaper:

 1. Erfarenhet inom tillverkningsindustrin: Kunskap och erfarenhet från tillverkning, särskilt inom aluminium- och glasproduktion, är mycket värdefullt. Detta inkluderar förståelse för CAD/CAM, CNC-styrda produktionsenheter och andra relevanta tekniker
 2. Projektledningskompetens: Förmågan att effektivt hantera projekt från start till mål, inklusive inköp, planering, produktion, kalkylering och försäljning.
 3. Teknisk kunskap: Önskvärd kunskap om aluminiumsystem som Sapa och Schuco, samt förståelse för de tekniska och designmässiga aspekterna av dessa system.
 4. Kundservice och försäljningserfarenhet: Erfarenhet av att arbeta direkt med kunder, inklusive förmågan att genomföra platsbesök, mätning för projekt och att hantera kundrelationer.
 5. Ledarskapsfärdigheter: Förmågan att leda och motivera en liten men diversifierad grupp av medarbetare inom olika områden.
 6. Organisatorisk förmåga: Kompetens att hantera flera uppgifter parallellt och att hålla produktionen effektiv och i linje med företagets höga kvalitetsstandarder.
 7. Kommunikationsfärdigheter: Starka verbala och skriftliga kommunikationsfärdigheter för att effektivt kommunicera med både interna och externa intressenter.
 8. Flexibilitet och problemlösningsförmåga: Förmågan att anpassa sig till förändrade förhållanden och att hitta kreativa lösningar på utmaningar som kan uppstå i en dynamisk produktionsmiljö.
 9. Ekonomisk förståelse: Kunskap om budgetering, kostnadskontroll och ekonomisk rapportering relaterad till produktionsprocessen.
 10. Engagemang för kvalitet och innovation: Ett starkt engagemang för att upprätthålla och förbättra produktkvaliteten och effektiviteten i produktionen.

Utöver dessa professionella kvalifikationer, söker vi en person som också besitter följande personliga egenskaper:

 • Positiv och energisk: En positiv inställning och förmågan att sprida energi och entusiasm i arbetsmiljön.
 • Anpassningsbar och flexibel: Förmågan att snabbt anpassa sig till förändringar och omvärdera planer vid behov.
 • Problemlösare: En naturlig förmåga att tänka kreativt och logiskt för att hitta effektiva lösningar.
 • Självständig och initiativtagande: Förmågan att arbeta självständigt och ta initiativ.
 • Kommunikativ och samarbetsvillig: Starka kommunikations- och samarbetsförmågor.

I det fall du saknar specifika kunskaper om våra aluminiumsystem och vi i övrigt bedömer dig som kvalificerad för tjänsten kommer vi självklart att utbilda dig i dessa system.

Ansökan

Besök bohusprofiler.se för mer information om oss och våra produkter. Skicka din ansökan med CV och personligt brev till oss senast den 31 Januari. Vi genomför intervjuer löpande och ser fram emot att höra från dig.

Bli en del av Bohusprofiler och bidra till vår fortsatta framgång!

För frågor samt ansökan kontakta:

Björn Lotzner
Tel: 076-808 56 10
Mejl: bjorn@stdglas.se