Lediga tjänster

Platsansvarig till Bohusprofiler

 

Bohusprofiler utvecklar och producerar högkvalitativa aluminiumprodukter inom bl.a. segmentet dörrar, fönster och uterum. Våra kunder är i första hand företag med egna återförsäljare med inriktning byggsektor och privatmarknad. Vår anläggning ligger centralt beläget i Tanumshede. På grund av omorganisation inom koncernen söker vi nu platsansvarig till vår anläggning.

 

Om tjänsten

 

Vi söker platsansvarig som ska driva vår produktionsanläggning med olika profilsystem.  Som platsansvarig kommer du ansvara för allt ifrån inköp till planering av produktionen men även kalkylering och försäljning av våra produkter. I det dagliga arbetet ingår täta kontakter med våra kunder.

 

Tjänsten är heltid, måndag-fredag, dagtid. Anställningsformen är tills vidare med inledande provanställning. Lön och tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten omfattas av kollektivavtal.

 

Dina egenskaper

 

Med tanke på hur avgörande rollen som platsansvarig är för att upprätthålla vårt goda rykte samt bidra till ökad försäljning ställer vi höga krav på sökanden och ser gärna att du har följande egenskaper och kunskaper:

 

  1. Erfarenhet inom tillverkningsindustrin: Kunskap och erfarenhet från tillverkning, särskilt inom aluminium- och glasproduktion, är en merit.
  2. Projektledningskompetens: Önskvärt är att du har erfarenhet från att hantera projekt från start till mål, inklusive inköp, planering, produktion, kalkylering och försäljning.
  3. Kundservice och försäljningserfarenhet: Det är bra om du har erfarenhet av att arbeta direkt med kunder, genomföra platsbesök och att hantera kundrelationer.
  4. Ledarskapsfärdigheter: Viktigt är att du har förmåga att leda och motivera en liten men diversifierad grupp av medarbetare inom olika områden.
  5. Organisatorisk förmåga: Du behöver kunna hantera flera uppgifter parallellt och hålla produktionen effektiv och i linje med företagets höga kvalitetsstandarder.
  6. Kommunikationsfärdigheter: För tjänsten krävs god kunskap i svenska språket för att på ett bra sätt kunna kommunicera med både interna och externa intressenter i tal och skrift.
  7. Flexibilitet och problemlösningsförmåga: För oss är förmågan att anpassa sig till förändrade förhållanden och att hitta kreativa lösningar på utmaningar som kan uppstå i en dynamisk produktionsmiljö viktig.
  8. Ekonomisk förståelse: Du bör ha erfarenhet av ekonomisk rapportering.
  9. Känsla för kvalitet och innovation: Det är viktigt att du känner ett starkt engagemang för att upprätthålla och förbättra produktkvaliteten och effektiviteten i produktionen.
  10. Materialhantering: Truckkort är önskvärt

 

I det fall du saknar specifika kunskaper om våra aluminiumsystem och vi i övrigt bedömer dig som kvalificerad för tjänsten kommer vi självklart att utbilda dig i dessa system.

 

Om oss

 

Bohusprofiler AB har sin verksamhet på Västkusten vid E6 mellan Oslo och Göteborg i Tanumshede och har närmare 30 års erfarenhet av utveckling konstruktion, tillverkning och tjänster av aluminium- och glasbaserade produkter.

 

Vår produktion innefattar allt från glas- och aluminiumfasader till fönster, dörrar, skjutdörrar, vikdörrar, glastak, brandpartier och uterum. Vi arbetar i aluminiumsystemen Sapa och Schuco som säljs över hela världen och som uppfyller de högsta kraven på design, komfort, säkerhet och energieffektivitet. Vi är unika i som tillverkar dessa system under samma tak.

 

Vår konstruktion och produktion arbetar med de senaste lösningarna när det gäller projekthantering, kommunikation och dokumentation, konstruktion och beredning med CAD/CAM-stöd samt tillverkning i CNC-styrda produktionsenheter.

 

Vår drivkraft och absoluta målsättning är att ständigt arbeta för att vara bäst. Detta för att kunna tillgodose våra kunders behov och för att få en så effektiv verksamhet med så bra slutprodukt och så nöjda kunder som möjligt. Den yrkesmässiga erfarenheten och kontinuiteten hos våra medarbetare och deras engagemang, tillsammans med våra kunders önskemål och kravspecifikationer, är grunden för ett bra resultat och ett långsiktigt samarbete.

 

Vår tillverkning utgår alltid från detaljerade ritningar i en kontrollerad produktionsprocess som klarar verklighetens utmaningar och krav, allt för att skapa mervärde åt våra kunder och samarbetspartners. Med vår långa branscherfarenhet och produktkunskap deltar vi gärna som stöd i Ert första steg mot en ny investering. Ekonomisk, energi smart, flexibel och långsiktig investering.

 

Bohusprofiler är ett företag, med Norska och Svenska kunskaper med många års erfarenheter om regelverk som utgörs av andra tillverkande industriföretag i både Norge och Sverige. Detta stärker oss, ur både flexibilitet kapacitets- och kompetenssynpunkt. På vår anläggning är det idag 5–7 personer som arbetar inom olika områden.

 

Ansökan

 

Besök bohusprofiler.se för mer information om oss och våra produkter. Skicka din ansökan med CV och personligt brev till oss senast den 30 april. Vi genomför intervjuer löpande och ser fram emot att höra från dig.

 

Bli en del av Bohusprofiler och bidra till vår fortsatta framgång!

 

För frågor samt ansökan kontakta:

Björn Lotzner
Tel: 076-808 56 10
Mejl: bjorn@stdglas.se