Jobba hos oss

Vi växer och vår produktionsavdelning söker nya duktiga montörer.

 

 

Produktionsmedarbetare

Bohusprofiler AB utvecklar och utökar sin produktion. Vi söker dig som är tekniskt lagd, tycker om att arbeta med händerna, är noggrann och vill arbeta heltid. Bohusprofiler AB bygger kvalitativa glasprofiler i aluminium – allt från fasader, dörrar, tak till mindre fönster.

 

Vi ser att du som söker tjänsten har tidigare erfarenhet inom tillverkande industri, antingen som montör eller maskinoperatör. Har du tidigare arbetat med plåtbearbetning eller har erfarenhet av ritningsläsning ser vi det som meriterande. Du har med fördel B-körkort och körkort för truck.

 

I din yrkesroll är du initiativtagande, positiv och nyfiken. Du har hög kvalitetsmedvetenhet och sätter dig snabbt in i nya arbetsuppgifter. Du är även social, flexibel, ansvarsfull och har lätt för att samarbeta i grupp. Goda kunskaper i svenska är ett krav. Övriga språk är meriterande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper!

 

Dina arbetsuppgifter:

  • Montera, bearbeta och producera profilsystem.

 

Meriterande kunskaper:

  • Tidigare arbete med glas och aluminiumprofiler
  • Kunskap om produkter från Sapa, Schüco
  • Tidigare arbete med CNC
  • Goda datakunskaper

 

Arbetstider och anställning

Hos oss arbetar du heltid under dagtid, måndag till fredag. Du är tillsvidareanställd med inledande provanställning. Lön och tillträde enligt överenskommelse.

 

Om Bohusprofiler 

Med en historia och ett rykte där kvalitet står i fokus arbetar vi med Bohusprofilers utveckling i Tanum. Vi har en lång erfarenhet av montering och produktion av glaspartier. Företagets vision och målbild är att bli västkustens ledande aktör inom profilproduktion, att fortsätta leverera kvalitet och ge god service till våra kunder samt att skapa ett gott arbetsklimat för produktiv personal som trivs på jobbet.

 

Var med och utveckla Bohusprofiler AB!

För att söka tjänsten ska du skicka din CV och ett kort brev som beskriver dig själv.

E-post: bjorn@stdglas.se

Intervjuer kommer att ske löpande

 

Om du har frågor om tjänsten så svarar Björn Lotzner på dina frågor.

Telefon: 076-8085610

Vi ser fram emot din ansökan!